18 Şubat 2011 Cuma

isminde S harfi olanlar

Kulak tikanmasinin sebepleri

Çok isterdim sesimin güzel olmasını, insanlar içinde şarkı söyleyebilmeyi en azından biraz olsun mırıldandığımda kimse rahatsız olmasaydı ... Bütün şarkıların bütün sözlerini bilmeme rağmen, diyafram nefesiyle söylemeye çalışmama rağmen, deli gibi acı yememe rağmen olmuyor olmuyorrrrr....
Sonra düşündüm dünya üzerinde belki de geçerliliği kabul görücek bir tez konusu buldum. Sesi güzel olan herkesin isminde "S" harfi var. Ahhh be canım boşa üzmüşüm kendimi benim ismimde soyismimde hiç bi yerde "S" harfi yokki...
Sanırım ses kelimesindeki s'lerin baskınlığından, ses kontrolünde dahi "se, se, ses" yapılması bak düşündükçe hepsi "s" harfine bağlanıyor.
Buyrun sayalım isminde S olanları;

Sezen aksu, Sertab Erener, Sıla, Sarah Connor, Sarah Mclachlan, Sting, Selami Şahin, Semiramis Pekkan, Semiha Yankı, Serdar Ortaç, Shaina Twain,Sibel Can, Suat Suna, Suzan Kardeş, Aslı, Alanis Morissette, Hadise, Evanescence, James Blunt, Yasmin Levy, Anastacia, Shakira, Christina Aguilera ile kısa bir liste yaparak bitiriyorum.

Şebnem Ferah, Yaşar ve Barış Manço' yu ingilizcede ş harfi olmaz diye çingenelik yaparak onları da listeye katıyorum kendi çapımda: ))

Yani sesiniz kötüyse üzülmeyin, isminizde s harfi yoktur, ondandırr yani.

Hadi bu da yüreğinize su serpmediyse "güzeli oynatırlar, çirkini söyletirler" i o bet sesinizle istediğiniz kadar söyleyebilirsiniz...:)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Evet katılıyorum hem adımda S var hem de sesim güzel... :-)

müghe dedi ki...

:)