18 Mart 2011 Cuma

TUVALET REZİLLİKLERİM

Rezil olmaya dair malesef bir çok anı var hayatımda. Yüzüm o anlarda Levent Kırca'nın girdiği tiplerden daha fazla şekilden şekile girer. Gün batımını izlerken ki pembemsi gittikçe kızıllaşan moraran ve simsiyah olan bir renk değişimini benim yüzümden izleyebilirsiniz bu zamanlarda. Bu yazımdaki rezil oluşlarımda bir tuvalet konusu var şimdiden uyarıyım:)

İlk rezil oluşum tabiki ilkokulda..hoca tuvalete gitmeme izin vermez sanıp son ana kadar tutmuştum. Sonunda dayanamayıp tuvalete gidebilir miyim diye sorduğumda son ana kadar tutamadığımı anlamıştım:) bir sıcaklık inmeye başladı eteklerimden.. İlkokulda çok hoşlandığım Bahri'nin önünde olmasaydı keşke.. keşke o gün okula gelmemiş olsaydı offf...keşke ben o gün okula gitmemiş olsaydım.. o zamanlar eve de göndermiyorlar bütün gün koka koka oturmuştum. Yanıma kimse oturmamıştı. Bahri bir daha bana bakmamıştı. Neden o kadar tutmuştum ki, hoca da sorar sormaz tabi mügecim demişti üstelik. Offf o yaşlara göre tam bir çocukluk travmasıydı benim için..

İkinci rezil oluşum yelkende. 16 yaşlarındayım..İznik gölünde yarış var gitmişiz deplasmana. Ben hastayım. Kabus zamanlardır regli olduğun zaman denize çıkmak. Orkid, sıvıyı içine hapseden doku, Allah belasını versin o dokunun.. Yelkende bir dönüş yapıyorum, kalktığım yer kıpkırmızı.. yanımdaki kaslı yakışıklı yelkencilerin bakışları arasında deniz suyuyla temizlemeye çalışıyorum delilleri...
O sıvıyı hapsediyor diye bangır bangır reklam yapıyorlar ya.. hapsolmuş şeyin üzerine oturup yelken yapmaya çalışınca hapsolan şey patlıyormuş. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Mideniz bulanmasın ama o ince gözüken orkid ne hale geldi ya... Pilav gibi bir şey oldu şişip patlayınca, domatesli pilav. Pis bir yelken klubünün su akmayan tuvaletinde bir de onu temizlemeye çalışırken herkes halimi gördü.. yer yarılsa yerin dibine girip orda takılsam 3 sene diye düşündüm...Sonra Molped'i keşfettim hayatım kurtuldu.


Üçüncü rezil oluşum artık üniversitede. En iyi arkadaşım melis, duygu diye bir kızla kalıyor yurtta. Bana yurt mu çıkmamış, yada ilk sene istememiş miydim öyle bir şey. Ama yinede her gün melisle uyuyorum. Yurtta kalandan bir farkım yok. Melis derse gitti ben bunun odasında duyguyla oturuyorum. Tuvalete girdim. O anda odanın kapısı çalındı temizlik görevlisi abi gelmişş!!! Benim de içim rahat odada duygu var söyler tuvalet müsait değil diye nasıl olsa.. Adam sen gel kapıyı aç, "iyiki doğdunnnnn" tarzı süpriz doğum günü partisi olunca donup kalırsın ya öyle kaldık birbirimize bakıyoruz.. Sonra hayata döndü de kapattı kapıyı. O an içimden tuvaletimi boşluğa bırakmak yerine duygunun kafasına sıçmayı uygun buldum. Sıçtım da... Sözlerim de gerçeği kadar iğrenç ve etkili olmuştu. Daha okulun ilk dönemi, o abi daha kaç kere geldi, kaç kere temizledi o odayı, ve kaç kere yasak aşk yaşamışız gibi gözlerimizi kaçırdık birbirimizden anlatamam...

17 yorum:

pınar dedi ki...

Haha deli kız(: İlkokulda benimde başıma gelmişti..Hatta birebir aynını yaşadım diyeblirim.Neyseki benm annemi çağrmışlardı.Pürü pak olmuştum derhal:D

müghe dedi ki...

:))deliliklerim oldu pınarcım doğru
benim annemi çağırmamıştı pislikler. Üstümde kurumuştu çiş, üşümüştüm bide:(

shoe devotee dedi ki...

İlkokul'da altına kaçırma olayını bizzat bende yaşadım. Üstelik hoca tuvalete gitmeme izin vermişti ama tuvalet çok korkunç (!) olduğu için gidememiştim ben.

Regl olayı kadınların başbelâsı gibi bir şey. Aynı durumu yaşamadım ama benzer bir olayı yaşayan arkadaşım var. Bence utanılacak bir şey değil. Sonuçta kadınlık hali. Elimizde olmayan bir durum. :)

Story dedi ki...

heheh(:
şu temizlikçinin tuvalete ani bir giriş yapması kötüymüş cidden.

böyle bir durum karşısında insan arkadaş katili bile olabilir:D

maximehmet dedi ki...

karma diye birşey varsa o temizlikçi ilk okuldaki bahri'dir

müghe dedi ki...

shoe devotee,
ilkokulda herkes altına kaçırmış sanırım:)) offf o tuvaletler ne korkunçtu hakkaten aklıma geldı benimde şimdi

Regl konusu evet artık çok rahatım ama insan o yaşlarda sadece kendisi kanıyor gibi bir hisse kapılıp utanıp sıkılıyor:))

müghe dedi ki...

my story,
o temizlikçiden utandığım kadar kimseden utanmadım herhalde:) o kızı öldürmesemde hayatını tuvalet kadar pis bir şeye çevirdim:))

müghe dedi ki...

maximehmet,
o temizlikçi bahri değildi kesinlikle. Karma iki kez aynı şeyi bana yaşatmış olamaz:)
bir gün bende o duygunun münasip yerlerini kamuya sunarsam o zaman karma cuk oturmuş olur ama:)

maximehmet dedi ki...

hımm bilemem karma menüsünde intikam var mıdır

müghe dedi ki...

yoktur heralde ama bu yaptığı yanına kar kalmamalı.. aynı şeyi yaşamalı haksızmıyım:))adı da intikarma olabilir

maximehmet dedi ki...

bizim kültürümüzde daha ılıman bir durum var adına da 'uyma' deniyor:)

müghe dedi ki...

tamam o zaman kültürümüze uygun davranıcam:))

maximehmet dedi ki...

peki güzel bir seçim

Bengü dedi ki...

Acil durum! Çok özlendiniz ve nerelerde olduğunuz da gaayet merak ediliyor bayan :))

müghe dedi ki...

bengücümmmmm,
ya sorma bir sürü şey üstüste geldi hiç zaman bulamadım yazıcak şey bulamadım... bende çok özledim yalnız:) bu akşam en geç yarın yazıyorum bişiler:))
öpüyorum çookkkk

Bengü dedi ki...

Tamam canım, bu gece en geç yarına kadar heyecanla bekliyorum yazını :))
Hadi sen de öpüldün çokk (:

Adsız dedi ki...

Molped satışlarını patlattın yine müge:)

çiş sendromunu hepimiz geçirdik yahu altına yapmayan bir çocuk oldugunu sanmıyorum:)

ama temizlikci fenaymış:)

Sevgiler
Top Secret